TEMA Norge AS er idag en av Norges ledende leverandører av sveiseutstyr. Vi representerer en rekke anerkjente produsenter av sveiseutstyr som Kemppi, Elga, Böhler Thyssen, UTP, Hypertherm, TECNA, Trafimet, Air Liquide, Polysoude, Skydda, Luna og Bosch. I tillegg er vi leverandør av utstyr til sveiseindustrien fra en rekke andre produsenter.

Vi er leverandøren som prioriterer sveiseteknisk kompetanse og leveringsdyktighet. Kombinasjon av formell sveiseteknisk kompetanse og lang erfaring gjør at vi kan veilede våre kunder både med hensyn til valg av sveisemetode, sveiseparameter, dekkgasser, valg av riktig tilsettsmateriale og ren materialrådgivning. Vi leverer selv ut varer til våre kunder, noe som gir stor fleksibilitet.

Vår gassvirksomhet tilbyr en rekke nyheter; kjøpeflasker, tradisjonelle leieflasker og altop (flaske med innebygget regulator). Kontakt oss for tilbud om leveringsavtaler på gass.

Vårt serviceverksted er bygget iht. Kemppi sine krav. Vi benytter produsentenes eget testutstyr, noe som forenkler feilsøkingsprosessen. Fordelen med å bruke et produsent autorisert verksted er at våre serviceteknikere får produktopplæring og oppfølging direkte fra produsentene. Vi kjøper også reservedeler direkte fra fabrikk uten fordyrende mellomledd.

Bedre din konkurransekraft gjennom samarbeid med oss. Få sveisemaskiner, sveisetråd, sveiserekvisita og gass fra en leverandør – det forenkler fin hverdag!

Åpningstider er fra kl 0730 til 1600 (mandag -fredag).

IMG_0104